top of page

10 Причини да плавате с ветроходна яхта.

Плаването с ветроходна яхта включва всичко, което бихте могли да искате от една ваканция. Има толкова много неща, които можете да видите и направите и всяка ветроходна ваканция е различна. Разгледайте остров, плавайте с яхта, отпуснете се на плажа, правете каквото искате по време на тази ваканция.

Когато вземете ваканция за яхтинг, никога не сте разочарованни. Островите и морето са ваши, за да се насладите! В зависимост от вашата дестинация има много нови предизвикателства, които да опитате. Прекарайте известно време в проучване на острови и пешеходни красиви пътеки с невероятни възможности за снимки.

1. Голямото синьо.

Най-голямото и най-красивото игрище в света - морето.

2. Научете нещо ново.

Чувството за гордост и постижения, което идва с научаването да плаваш, е безценно. Наистина няма нищо като чувството да станеш господар на своята лодка. Независимо дали става въпрос за ветроходна лодка с дължина 22 фута или моторна лодка на местно езеро или масивен океански крайцер, препускането на лодка е голямо постижение. Всички, от началните ученици до бабите и дядовците и дори прадядовците могат да се научат да плават и докоснат до ветроходство.

3. Уникални преживявания.

Без значение колко пъти сте плавали, никога няма да имате абсолютно същото преживяване. Всяко пътуване предоставя възможност да видите нови и никога не виждани места. Непременно щракнете няколко снимки!

4. Различни дестинации.

Това, което преживявате, до голяма степен зависи от това къде ще плавате, затова изборът на вашата дестинация е важен фактор. Предимство на плаването е, че можете да посетите няколко дестинации в едно пътуване.

5. Добра компания.

Това е изживяване, което може да споделите със семейството и приятелите от всички възрасти. Много от най-важните проблеми са били решени от моряците, които говорят късно през нощта в пилотската кабина - за съжаление, те сякаш никога не си спомнят тези решения сутринта. Но това няма значение - ветроходството и пътуването с ветроходна яхта е едно от най-добрите преживявания за свързване досега, сближаването на приятели и семейството и превръщането на непознати в приятели за цял живот. Говорейки за тези, които най-много обичате, плаването е най-добрият начин да прекарате качествено време със семейството или приятелите си на почивката си. За разлика от традиционните дестинации, можете да се усамотите на вашата яхта, както и да опитате нови неща, за да създадете трайни спомени заедно. Няма да ви притесняват тонове туристи, когато плавате и ако отидете като група, можете да разделите разходите за улеснение на бюджета.

6. Уединение.

От друга страна, ветроходството също е чудесна възможност да прекарате известно време сами. Оставете шума, объркването и стреса на света зад себе си за няколко дни или няколко седмици и изпитайте свободата на усамотението.

7. Време за релаксация.

Най-добрата характеристика на яхтинг ваканцията е времето за релакс. Плаването може да бъде релаксиращо, независимо дали се радвате на слънцето, лежите в хамака си или се наслаждавате на красивата вечер с неповторим залез, ще заредите батерите си със сигурност.

8. Групово плаване - флотилия.

Посещението на нови места е огромна част от чара на ветроходството. Тъй като уменията ви за плаване се подобряват, ще имате все повече увереност и възможност да разгледате нови места, включително всички невероятни дестинации. Плавателната общност е фантастична и вие непременно ще се срещнете с прекрасни моряци, независимо къде отивате.

9. Намиране на места с нулев телефонен сигнал.

Разбира се, в наши дни понякога все още можете да намерите 5 бара насред морето. Но плаването е един от малкото начини, по които можете да оставите ума си да скита в относителното спокойствие и тишина на вятъра и вълните.

10. Щастие.

Ще получите както умствена, така и физическа тренировка по време на плаване! И накрая, плаването, ще внесе повече щастие в живота ви без съмнение. Готови ли сте да вдигнете котва и да отплавате сега? Насладете се на времето с тези, които обичате, правейки това, което искате, когато и където искате. Свържете се със SailBoaing Service Ltd и ни оставете да подготвим вашата мечтана ваканция или резервирайте вашата ветроходна ваканция веднага!

19 views0 comments
bottom of page